GLOBUS

MONSTRUOZNO Do smrti izgladnio dijete koje je dobio sa sopstvenom kćerkom

Član islamskog kulta

(Mi.K.)

21.11.2014

Amerikanac Kelvin Mintoš (44) i njegova kćerka Najla, uhapšeni su zbog zlostavljanja njhiove kćerke, koja je Kelvinu ujedno bila i unuka, Alcenti Mintoš. Stravičan zločin otkriven je nakon što je njeno tijelo dovezeno u bolnicu u Džordžiji.

Član islamskog kulta optužen je za ubistvo, silovanje, sodomiju i incest, kao i za izgladnjivanje i maltretiranje 15-mjesečnog djeteta dobijenog sa svojom kćerkom.

Policija je nakon ovog događaja pretresla njegovu sobu i tamo pronašla druga dva djeteta, od dvije i pet godina. Također, je tamo pronađena i njegova kćerkaq Najla Mintoš (23) koja je bila njegovo saučesnik u ovim zločinima.

polic

Isia Sveting (21), majka dvije maloljetne djevojčice, također je otkrivena na jednom spratu hotela, u jako lošem zdravstvenom  stanju.

Njoj je bila hitno potreba medicinska pomoć, a zatekli su je izuzetno mršavu, izgladnjelu i bolesnu.

Kelvin je izričito naredio da njegova kćerka Najla, ne daje djeci hranu ukoliko su neposlušna. Ona je također optužena za više krivičnih djela, od kojih je čak jedno ubistvo.

Tokom istrage, u sobi su pronađene bilješke o religioznoj organizaciji "Nuvaubijan Mavara", zasnovane na crnim islamistima. Članovi ove grupe zastupaju stav da su bijeli ljudi đavoli.

Mintoš je uhapšen na osnovu optužbi, uključujući i jeno ubistvo, četiri zlostavljanja djece, silovanje. incest i sodomiju, prenose Dayli mail.
 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.