GLOBUS

TROSTRUKI UBICA SE OBJESIO Wolverine izbo svoju porodicu, pa presudio sam sebi!

Bio u bjekstvu 36 sati

Autor:(Mi. K.)

26.5.2015

Jed Allen (21) iz Didcota u Oxfordshiru koji je prekjuče nožem zaklao svoju majku, njenog partnera i sopstvenu polusestru, pronađen je danas obješen u šumi.

On je bio u bjekstvu 36 sati nakon što je ubio tri člana svoje porodice.

Nakon njihove smrti, nazvao je svog najboljeg prijatelja kako bi se oprostio od njega, i potom je poslao poruku sedmorici svojih prijatelja kako bi im rekao šta se dogodilo.

Više od 100 policajaca učestvovalo je u potrazi za tetoviranim bodibiliderom kome je idol bio Wolverine lik iz stripova i filmova “X-men”. Zbog fotografije na kojoj pozira s noževima između prstiju, britanski mediji su ga i prozvali Wolverine.

jed-1

Svi policajci su bili spremni i opremljeni dobrim naoružanjem jer je Alen opsjednut noževima. Nakon gotovo dva dana potrage pronašli su njegovo beživotno tijelo kako visi obješeno na drvetu.

Majka ubice se liječila od alkoholizma, a Allen nije mogao da razumije zašto se razvela od njegovog oca. U svoje slobodno vrijeme snimao je kratke filmove, a na jednom od njih vrištao je u kameru i vikao kako “ne može više da podnese tu ludnicu”.

Žalio se svojim prijateljima kako mu život ide “naopako”, kako je bio “depresivan, usamljen i tužan”,  jer mu je bilo “dosta da su djevojke grozne prema njemu”. Nakon ubistva svima je poslao poruku u kojoj je napisao da je “učinio nešto loše”, prenosi "Dayli news".

Pogledajte video:

 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.