GLOBUS

Jesse Hughes o krvoproliću u Parizu: Zaštitari su znali sve, bili su u dosluhu s teroristima!

Tvrdnje frontmena Eaglesa

Autor:(Am. K.)

11.3.2016

Jesse Hughes, pjevač i gitarist grupe Eagles od Death Metal, čiji je koncert pretvoren u krvoproliće nakon terorističkih napada u Parizu, izjavio je kako sumnja da je napad u Bataclanu bio dogovoren s osobljem dvorane.

- Osiguranje mi je odmah bilo sumnjivo. Tip zadužen za osiguranje iza pozornice izbjegavao je poglede i uopće mi se nije svidio. Rekao sam promotoru da ga se makne od tamo, a poslije sam doznao da se tu večer nisu pojavila šestorica ili više zaštitara koji su bili ranije dogovoreni, rekao je Hughes u razgovoru za Fox.

Podsjećamo, u trenutku dok su kalifornijski rokeri svirali, napadači su otvorili vatru na posjetitelje koncerta te su pobili 90 ljudi.

Također, Hughes je rekao kako je vidio da su napadači pustili trojicu posjetitelja da napuste dvoranu, što samo pojačava njegovu teoriju da je krvoproliće bilo dogovoreno i da su napadači imali pomagače unutar Bataclana.

Frontman Eaglesa u razgovoru se osvrnuo i na kontroverzne izjave koje je dao o pravu na nošenje oružja.

- Ne želim biti advokat zagovornika nošenja oružja i ne želim ići uokolo i pucati na ljude. Ali neću ni dozvoliti da loši momci pucaju po mojim ljudima i neću da mene netko upuca, zaključuje Hughes.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.