GLOBUS

Najnoviji detalji: Melanija je htjela dijete, ali Donald pristao pod jednim uslovom

26.4.2017

Otkako je postao i zvanično novi predsjednik SAD-a u javnosti se sve česšće spominje kako Donald Trump i ne vodi previše računa o supruzi Melaniji. 

Ove tvrdnje dodatno dobijaju na važnosti nakon što je jeda neimenovani prijatelj bračnog para Trump u javnost iznio nove informacije.

- Stvari su se promijenile šest mjeseci nakon Melanijine trudnoće. Imala je tada 35 godina, a Donald joj je uporno govorio da joj je to posljednji voz - ispričao je prijatelj koji ih je u to vrijeme često posjećivao, piše Vanity Fair.

Neimenovani prijatelj je objasnio da je dijete bila Melanijina želja i da se Trump trudio sve dok se nije oženio i dok Melanija nije čvrsto stala iza svoje želje. Pristao je da ona ostane u drugom stanju, ali samo ako učini sve da što prije vrati vitku liniju nakon porođaja.

- Nikada je nije pitao kako je, niti joj je pomagao. Sve što je govorio bilo je: "Sama si htjela dijete" - tvrdi ovaj prijatelj.

Druga dva izvora ispričala su da Melania i Trumpova mezimica Ivanka nisu u najboljim odnosima, zapravo, da je njihov odnos hladan. Čak su dodali i da je Melania razmišljala o razvodu zbog izjava njenog muža o hvatanju žena za spolni organ.

- Izgledala je veoma umorno, tužno i mršavo. Niko od nas nije razgovarao sa njom, nismo ni znali šta da joj kažemo - ispričali su prijatelji.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.