GLOBUS

Trudna žena "silovala" muževu ljubavnicu ljutim papričicama

22.7.2017

Ly Chanel (23) iz Vijetnama doznala je da ju suprug vara i odlučila se na vrlo brutalan način osvetiti njegovoj ljubavnici. Ona i još tri prijateljice dočekale su ljubavnicu, skinule ju do gola, bacile na krevet i u vaginu joj stavile ljute papričice.

Dok je nesretna žena proživljavala agoniju, držale su je za ruke i noge. Ostatke papričica pobacale su po krevetu i plahtama.

Ly koja je trudna tri mjeseca i nosi sina počela je sumnjati da ju njen suprug, 24-godišnji Chien Keo, vara jer je počeo satima izbivati iz kuće bez pravog objašnjenja.

Zajedno s prijateljicama odlučila je slijediti supruga koji se uputio prema jednom motelu na sjeveru Vijetnama. Kad je preljubnički par stigao na odredište, žene su krenule u akciju.

Sve što su ženi radile fotografirale su i objavile na Facebooku. Reakcija korisnika te društvene mreže bila je burna jer su se mnogi pitali zašto Ly nije kaznila svog nevjernog supruga, a ne njegovu ljubavnicu, piše Daily Mail.

- Žene lako praštaju, ali nikad ne zaboravljaju. Ljubomora je bolna, doznat će ona to. Znam da me sad neki ljudi mrze, ali tako je to u životu, ne možete svakoga zadovoljiti - kaže Ly. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.