GLOBUS

Monstrum: Putovao 1600 kilometara kako bi se seksao s devetogodišnjom djevojčicom

Avaz.ba

12.10.2017

Američka policija uhapsila je Marka Endrjua Nikolsa (Marka Andrewa Nicholsa) (64) u blizini Orlanda na Floridi nakon što je doputovao iz Teksasa kako bi se seksao s 9-godišnjom djevojčicom.  

Pedofil je putovao više od 1.600 kilometara od svog doma u Ostinu (Austinu) u Teksasu kako bi se našao s djevojčicom no dočekali su ga policajci na tajnom zadatku. Oni su i objavili lažni oglas u kojemu su se predstavili kao 9-godišnjakinja i strpljivo čekali da se Nikols uhvati 'na mamac'.

Zatim su se predstavili kao njeni roditelji kako bi lažni oglas bio još uvjerljiviji. Nikols, inače oženjen otac dvoje djece, im je pisao e-mailove u kojima je u detalje opisivao što namjerava raditi s djetetom, a detektivi su stpljivo odgovarali.

Lažni otac objasnio je pohotnom Nikolsu da on i 'supruga' žele svoju kći progurati u modeling pa su ga pitali što bi ga o njoj zanimalo. Pitao je misli li seksualno, na što je objasnio da je 'fasciniran incestom' i to ga 'jako napaljuje'. Dodao je kako bi s djevojčicom htio imati i seksualni odnos, ali želi biti siguran da roditelji na to pristaju.

- Htio bih barem gledati, ako ne sudjelovati. Želio bih vas sve posjetiti. Zanima me seks s djetetom i njenom majkom. Biseksualan sam pa me zanima i odnos s tobom, ako je to u redu. Ako nije, nema veze. Htio bih gledati i tebe i dijete dok se dodirujete, a onda bih ju preuzeo ja - pisao je Nikols lažnom ocu.

Napokon su dogovorili susret, a kada su ga uhapsili policajci su kod njega pronašli dvije vrećice bombona i bocu lubrikanta. Nikols je trenutno u pritvoru gdje čega suđenje, piše Daily Mail.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.