GLOBUS

Uznemirujuće: Djevojka odbila mladića, on je izbo 17 puta

Avaz.ba

22.12.2017

Jedan mladić iz Rusije pobjesnio je kada je njegova djevojka odbila da prihvati bračnu ponudu pa je izbo na smrt usred supermarketa u Rusiji.

On je zatim okrenuo nož prema sebi i pokušao da se ubije, ali u tome nije uspio. Obliven krvlju, tražio je od ostalih ljudi iz prodavnice da ga “dokrajče”, prenio je Daily mail online.

Sve se odigralo u ruskom gradiću bogatom naftom Ufi, a prema uznemirujućim fotografijama s lica mjesta, 23-godišnja ubijena djevojka ležala je na pola ispod frižidera prodavnice. Svjedoci kažu da je njen momak izbo 17 puta.

Prema izjavama svjedoka i komšija ubijene djevojke, mladić je prije ubistva čekao djevojku ispred njene kuće i kasnije je pratio do prodavnice, dok je ona pokušavala da mu pobjegne.

Prema izvještajima lokalnih medija, roditelji ubijene bili su protiv braka njih dvoje jer je mladić imao kriminalni dosije. Kako pišu lokalni mediji, momak je stigao djevojku kod prodavnice u kojoj se desio masakr, prišao joj s buketom cvijeća i prstenom i zaprosio je. Međutim, ona je odbila da se uda za njega i rekla da želi da raskinu vezu.

Onda je utrčala u radnju i zatim se čulo “Upomoć”.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.