GLOBUS

Skandal potresa Kremlj: Razveo se od Putinove kćerke zbog starlete?

Avaz.ba

27.1.2018

Dosta misterija okružuje priču o razvodu Putinove ćerke Jekaterine Tihonove (31) i ruskog "najmlađeg milijardera" Kirila Šamalova (35), ali se sumnja da se dogodio početkom 2017. godine, nakon što je on započeo vezu sa ruskom starletom i bivšom manekenkom Žanom Volkovom, piše "D San".

Prema navodima, Šamalov je razvodom izgubio skoro polovinu svog bogatstva (oko 400 miliona funti) nakon što su ga povezali sa Volkovom, a skandal je otkriven kada je ona uslikana dok "zaljubljeno" pleše s misterioznim muškarcem na proslavi za Dan zaljubljenih prošle godine. 

Lice muškarca je namjerno prekriveno ilustracijom emotikona koji se smiješila, ali on je i pored toga veoma podsjećao na Šamalova. Ipak, ni on, ni ona nisu željeli da komentiraju navode medija.

Kremlj inače ima politiku da odbija da diskutira o bilo čemu vezanom za porodicu ruskog predsjednika, pa tako odatle nikada nije stigla ni potvrda da se Katerina udala 2013. godine. Osim kao kćerka Vladimira Putina, ona je javnosti poznata i po plesnim tačkmičenjima na kojima je učestvovala. Ujedno, postoje i određeni navodi da je Putin priprema kao potencijalnog nasljednika 2024. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.