RUSIJA

Putinova ljubavnica pojavila se na izborima, svi gledali u njen prsten

Alo.rs.

19.3.2018

Putinova navodna ljubavnica, a prema nekim izvorima i moguća supruga predsjednika Rusije, gimnastičarka Alina Kabajeva, snimljena je kako glasa na izborima u toj zemlji.

Lijepa Ruskinja pojavila se u elegantnom izdanju s prstenom na ruci, za koji mnogi nagađaju da je vjenčani, i nije skidala osmijeh s lica, prenosi Alo.rs.


Tridesetčetverogodišnja sportistkinja je pokazala pasoš, na šta joj je jedna od radnica u izbornoj komisiji rekla: "Čekali smo vas, a vi nikako da dođete...", aludirajući na to kako se nije pojavljivala prethodnih godina na izborima.

Kabajeva je zatim ženu zamolila da je podsjeti kako da popuni i gdje da ubaci listić, te s osmijehom napustila biralište. Nije htjela otkriti za koga je glasala, ali moglo se naslutiti o čemu je riječ.

- On će sigurno pobijediti - rekla je kratko.


Već deset godina mogu se čuti glasine da su Putin i Alina ljubavnici, a ona se od 2008. godine nije u javnosti mogla vidjeti s nekim muškarcem. U nekoliko navrata viđena je s prstenom na ruci, no nikad nije zvanično potvrđeno da je ona prva ruska dama.

U septembru prošle godine počele su špekulacije da su se i vjenčali, a postoje i tračevi da imaju djecu.

Putin se 2014. godine razveo od supruge Ljudmile.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.