Čudna porodica

Otac milijardera Ilona Maska napravio dijete svojoj pastorki

Blic.rs
25.03.2018 13:01

Da novac ne može da kupi sreću i skladne porodične odnose, pravi je primjer priča o porodici Ilona Maska (Elon Musk), kontraverznog milijardera i vlasnika komapnija "Tesla", "Spejs Iks"...

Za porodične odnose unutar porodice Mask može se reći sve samo ne da su idilični. Za to je najviše "zaslužan" njegov otac Erol (72), koji je prije deset mjeseci ponovo postao otac, a majka ove bebe je ni manje ni više, nego njegova pastorka, Jana Bezudehot (30) sa čijom majkom je bio u braku 18 godina i iz tog braka ima još dvoje zajedničke djece!

Dodatno dolivanje ulja na vatru bilia je i njegova izjava kada su ga pitali da potvrdi ove navode.

- Jedva je se sjećam - izjavio je.

Jana, koja je imala četiri godine kada se njena majka udala za Erola, već je imala jedno dijete prije ovoga, dok je Masku senioru ovo peto dijete.

Povučeni dječak koji je volio da čita naučnu fantastiku prešao je veliki put. Iako je u djetinjstvu bio pomalo nespretan, a u školi zlostavljan, on je danas jedan od najuspješnijih biznismena, inovatora i revolucionara na polju tehnologije u svijetu.

Izvori iz kruga porodice kažu da je ovaj događaj unio pravi razdor među njenim članovima.

- Cijela porodica je postala ogorčena kada smo saznali. To je razlog zašto je Ilon toliko bijesan na Erola. Znate, on je njoj jedini otac koga je ikada poznavala, a sada je i otac njenog djeteta, izjavio je neimenovani član porodice Mask.

Sam Erol zatražio je DNK test kada je saznao za trudnoću, da se uvjeri da dijete zaista pripada njemu.

- Moja 30-godišnja djevojka Jana je ostala u drugom stanju i dobili smo bebu koja danas ima deset mjeseci. Naravno, puno je volim, iako je baš i nisam planirao u ovim godinama. Morao sam da budem malo oprezan, insistirao sam na DNK testu, izjavio je on.

- Povjerio sam se svojoj kćerki Ali o bebi, mislio sam da će imati razumijevanja i da će me podržati. Međutim, ona je rekla da sam mentalno oboljela osoba. Rekla je ostalima i oni su poludjeli. Misle da sam postao senilan, da sam zreo za starački dom i da nikako nisam za zabavu i bebe - dodao je Mask senior.

- Što se tiče moje bivše žene Hajdi, ne bih je prepoznao da je sretnem na ulici, bili smo baš kratko u braku, rekao je uz osmjeh na licu, mada je istina sasvim suprotna njegovim riječima, pošto oboje žive u tijesno povezanom dijelu Kejptauna.

Na pitanje da li je Jana zapravo bila njegova pastorka, nije poricao istinu.

- Bio sam sam 20 godina. Nemam pastorke i pastore. Imam samo četiri bivše žene, rekao je.

Što se tiče odnosa sa sinom, tačnije, glavnog razloga zašto više nisu u dobrim odnosima, odbio je da prizna da to ima veze sa time što je u vezi sa njegovom polusestrom sa kojom je Ilon odrastao.

- Ne znam šta je kod Ilona izazvalo toliku ljutnju. Takva je situacija još od 2003. godine kada smo napustili Ameriku protiv njegove volje.

Tagovi

Elon Musk
NA VRH