GLOBUS

Megan Markl ponovo krši pravila kraljevske porodice, ali to čini sjajno

Splash

Index.hr

24.4.2018

Zaručnica britanskog princa Herija (Harry) prava je buntovnica s kraljevskih dvora.

Megan Markl (Meghan Markle) u proteklih godinu dana nebrojeno je puta prekršila strogi kraljevski dres kod, počevši od njene neuredne punđe, koja joj je sada već postala zaštitni znak, pa sve do pokazivanja zabranjenih dijelova tijela, poput golih nogu bez najlonki. A svojim posljednjim izdanjem ponovno je prekršila jedno pravilo koje brani članicama britanske kraljevske porodice da nose haljine bez rukava.

Megan i princ Heri prisustvovali su obilježavanju 25. godišnjice smrti Stifena Lorneca (Stephen Lawrence), tinejdžera koji je 1993. godine nasmrt izboden na londonskoj autobuskoj stanici, u crkvi Sv. Martina u Londonu. 

Bivša glumica za tu je priliku uskočila u laskavu crnu prošaranu haljinu bez rukava i s remenom u struku koju potpisuje modna kuće "Hugo Boss", a ponovno je imala i neurednu frizuru te nije nosila najlonke. Luk je upotpunila odličnim nude salonkama te clutch torbicom u istoj nijansi, a iako je prekršila niz kraljevskih modnih pravila, to je i ovoga puta odradila sjajno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.