NEZGODAN TRENUTAK

Princ stigao u novom automobilu po sina, 'ulovili' mu srednji prst

24sata.hr

25.4.2018

Porodice s više djece trebaju veće automobile, a da ni kraljevska porodica nije izuzetak, pokazao je sinoć princ Vilijam (William, 35).

Britanac je po svoju suprugu, vojvotkinju Kejt Midlton (Kate Middleton, 36), pred londonsku bolnicu došao u novom automobilu koji su, kako kaže, kupili zbog rođenja trećeg djeteta.

Budući da je porod prošao u najboljem redu, Kejt je s novorođenim sinom bolnicu "St. Mary's" napustila već predvečer, a Vilijam je po njih došao u novom Land Roveru Discoveryju sa sedam sjedala, koji vrijedi 60 hiljada funti.

Par se na trenutak zaustavio da pokaže prinovu i pozdravi okupljene ljude, a zatim su se odvezli s bebom u autosjedalici. Inače, kada im se rodio princ Džordž (George, 4), par se odvezao u nešto manjem, ali i skupljem Range Roveru SE Vogue 4.4 V8, koji košta otprilike 71 hiljadu funti.

Princ se posljednjih dana, kako britanski mediji tvrde, držao stoički s obzirom na najezdu znatiželjnika koji su okupirali London i bolnicu, a fotoreporteri su ga ispred bolnice uspjeli 'uloviti' u nezgodnom trenutku.

Dok je okupljenim ljudima prstima signalizirao brojku tri, s kojom im je navodno htio dati do znanja da je zbog troje djece, kupio veći automobil, fotografi su ga 'ulovili' iz nezgodnog kuta.

Tako je ispalo kao da okupljenima pokazuje srednji prst, što princ ne bi smio sebi nikada dopustiti. Time je nasmijao brojne obožavaoce koji su se počeli zezati na račun fotografije.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.