WASHINGTON POST

Melanija i Donald Tramp se u slobodno vrijeme izbjegavaju

AFP

Vijesti.me

7.5.2018

Ne spavaju zajedno, ne jedu zajedno, a između zapadnog krila u kojem veći dio dana boravi Donald Tramp (Trump) i istočnog krila u kojem je najčešće supruga Melanija (Melania), "kao da postoji nevidljivi zid", kazao je za "Washington post" neimenovani izvor blizak paru.

Navodno se Donald i Melanija međusobno izbjegavaju, čak i u slobodno vrijeme.

- Zajedno provode vrlo malo ili nimalo vremena. Kada su u Bijeloj kući, obično ne ručaju zajedno, a slobodno vrijeme provode u odvojenim aktivnostima - kazao je izvor za "Washington post". 

Kada su u zaljevu Mar-a-Lago, Tramp igra golf i večera s političarima ili poslovnim partnerima, a Melanija se drži dalje od reflektora. Još više su se udaljili nakon nedavnog skandala s porno-zvijezdom Stormi Denijels (Stormy Daniels ) i plejboj zečicom Karen Mekdugal (Karen McDougal).  

Isti izvor navodi i da je sve više neslaganja između Melanije i Trampove kćerke iz prvog braka, Ivanke, koja je nešto suzdržanija u posljednje vrijeme.

Melanijin portparol Stefani Grišam (Stephanie Grisham) opovrgava navode iz "Washington posta".

- Osim kada predsjednik po službenoj dužnosti putuje sam, porodica većinu večeri provodi zajedno, a Melanija se fokusirala na ulogu majke i supruge te od ulaska u Bijelu kuću i na ulogu prve dame. Sve o čemu pišete, samo su glasine - kazala je Grišam. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.