SVIJET

Čitač s usana otkrio tajni razgovor Kima i Trampa, ali i posebnu taktiku američkog predsjednika

Blic.rs

14.6.2018

Bukvalno nekoliko sekundi nakon što su se sreli na samitu u Singapuru, Donald Tramp (Trump) ponudio je piće Kim Jong-unu, otkrio je čitač s usana.

Kako navodi britanski list, nakon analize fotografija i snimaka snimljenih bez tona, Tramp je iskoristio svoj šarm, koji mu je pomogao da napravi poslovnu imperiju.

Čitač s usana Saton i ekspert za govor tijela, koji je analizirao snimke sa samita, kaže da je Tramp taj koji je pokušao da preuzme inicijativu, dok je Kim bio opušten.

Dvojica predsjednika jedan drugog pozdravili su na engleskom sa: "Drago mi je što smo se upoznali, gospodine predsjedniče" (Nice to meet you, Mr President), a prema Satonovim tvrdnjama, tokom čudnog rukovanja koje je trajalo punih 13 sekundi, Tramp je izgovorio i: "Hvala, hvala mnogo."

Nakon rukovanja i zahvaljivanja, prvi čovjek SAD svog sagovornika pogledao je u oči nakon čega mu je rekao: "Fantastično, hajde da popijemo piće."

Ovaj Trampov potez možda je i dobro osimišljena taktika, jer kako mediji tvrde, vođa Sjeverne Koreje voli "čašicu", a navodno je i tokom prethodnih godina uvezao hiljade dolara vrijedan alkohol za ličnu upotrebu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.