NESPORAZUM

Novinarka Milica Minić pretučena na plaži u Baru, žalila se na glasnu muziku

Goran Kaluđerović napao djevojku

Printscreen

Telegraf.rs

24.8.2018

- Novinarka portala "Standard" i "A1" televizije Milica Minić, napadnuta je kada je na barskoj plaži Ratac došlo do prvo sporečkanja, a onda i fizičkog napada od strane Gorana Kaluđerovića - prenosi portal "Standard".

Do nesporazuma je došlo navodno zbog toga što je Kaluđerović puštao glasnu muziku, ali ju je stišao nakon što ga je Minić zamolila.




Međutim Kaluđerović je ponovo pojačao, i kasnije kada je prijatelj Minić pošao da ga pita, došlo je do svađe, psovanja a onda i fizičkog napada.

- Kaluđerović je kamenjem gađao Minić, a onda joj je prišao, bacio na tlo i savio ruku, kako bi joj uzeo mobilni telefon kojim je ona htjela da snimi njegovo ponašanje - navode se na portalu "Standard".

- Isprva nisam bila zainteresirana da ga prijavljujem jer mi je prioritet bilo moje zdravlje i nije mi na pamet padalo da se bavim birokratijom i šetam po policijskim stanicama. Ali kad sam došla sebi i kada mi je do glave "doputovalo" da već 10 godina, gotovo svakodnevno, i sama izvještavam o nasilnicima koji u policijskim saopćenjima ostaju sakriveni iza inicijala, pa ih zaboravljamo brže - bolje, do neke naredne žrtve, vjerujem da je red da, sa svoje pozicije, bez straha od odmazde, pokažem sliku i glasno kažem "Ovo je čovjek koji me je napao" - ističe Milica.

Ona je naglasila da je to njena dužnost, imajući u vidu šta se sve u Crnoj Gori dešava. 

- Kad bi svako uspio da snimi makar dvije sekunde svakog napada, bili bismo rekorderi u proizvodnji horor dokumentaraca. Kako to nije slučaj, iz srca vas molim da ne ćutite i da ne trpite nikoga i ništa. Niko ne smije na vas. Tako ni meni ne pada na pamet da istrpim ni ovoga ni bilo kojeg drugog Gorana Kaluđerovića - naglasila je Milica.

Pogledajte napad na novinarku: 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.