AMERIKA

U domu predsjednika Donalda Trampa: Kćerka Ivanka slavi sa suprugom godišnjicu braka

Prešla na judaizam

Arhiv

Avaz.ba

26.10.2018

- Ti si moje svjetlo, moja ljubav, moj život. Sretna ti deveta godišnjica braka, Džared (Jared) -  napisala je Ivanka Tramp (Ivanka Trump) svom suprugu na Instagramu pokraj tri fotografije najsretnijih trenutaka njihova braka.   

Ivankin suprug Dažared Kušner (Jared Kushner), s kojim ima troje djece, također je zaposlen kao stariji savjetnik u Bijeloj kući, što nije naišlo na odobravanje među političkom i poslovnom elitom gdje su se prozivali  s napomenom da nisu kraljevska porodica. A Ivanku, šuška se, u Bijeloj kući iza leđa zovu upravo - kraljevskom princezom.   

Bilo kako bilo, Ivanka na društvenim mrežama često naglašava da je privatno samo supruga i majka te da su joj suprug i njihova djeca, sedmogodišnja Arabela Roz (Arabella Rose), petogodišnji Džozef Frederik (Joseph Frederick) i dvogodišnji Teodor Džejms (Theodore James), na prvom mjestu. Bez njih zasigurno neće proći ni slavlje u povodu godišnjice braka. 

Par se upoznao na društvenom događaju još 2007, no 2008. su prekinuli vezu jer su njegovi roditelji navodno željeli da im sin oženi Jevrejku. Stoga je Ivanka prešla na judaizam i više im niko nije mogao stati na put.   

Danas ova na svim poljima posložena supruga, majka i uspješna poslovna žena za sebe kaže da je u tinejdžerskim godinama bila buntovnica s kojom je teško bilo izaći na kraj. Kad sam u devedesetim prolazila kroz pankersku fazu, obožavala sam Nirvanu. Moja garderoba sastojala se od poderanih samt hlača i flanelskih košulja.   

- Jedan dan poslije škole obojila sam kosu u plavo. Moja majka nije baš bila zadovoljna s tom odlukom. Samo je bacila pogled na mene i odvukla me u najbližu drogeriju te kupila pakiranje boje za kosu od 10 dolara. Već me tu večer natjerala da obojim svoju kosu nazad u smeđu. Boja koju je odabrala je bila tri nijanse svjetlija od moje prirodne svijetlosmeđe, i nikad je više nisam promijenila - otkrila je bogatašica pišući svoja sjećanja za knjigu  "Odgoj Trumpovih".  

Proteklog vikenda ova peteročlana porodica je bila na vjenčanju Džareova brata Džošue Kušnera (Joshue Kushnera) (33) i jedne od najpoznatijih manekenki današnjice, Karli Klos (Karlie Kloss)  (26). 


 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.