STRAŠNO

Petnaestogodišnjak se autom zaletio u pješake: Razlog nesreće je stravičan

U automobilu se nalazilo više osoba te je jedna od njih propucala u glavu vozača, koji je izgubio svijest i kontrolu nad automobilom

Screenshot

Večernji.hr

2.11.2018

Kamera je snimila stravičan trenutak u kojem se dječak (15) automobilom zaletio u ljude i pritom udario u nekoliko automobila parkiranih na ulicama Meksiko Sitija.

Kako pišu lokalni mediji, u automobilu se nalazilo više osoba te je jedna od njih propucala u glavu vozača koji je izgubio svijest i kontrolu nad automobilom. Vozača je navodno upucao njegov rođak. Ignacio Kardens (Cardens), jedan od povrijeđenih, rekao je kako se vozilo zaletjelo u taksi.

- Automobil se zaletio u nas i neko je završio ispod njega. Bio sam zabrinut jer je u grupi bila trudnica koju su morali prebaciti u bolnicu - rekao je Kardens. Lokalni mediji pišu kako su sve osobe primile ljekarsku pomoć zbog povreda, ali nije poznato u kojem je stanju propucani vozač. Tužitelj Edmundo Garido Osorio (Garrido)  rekao je lokalnim medijima kako istraga traje te da se treba utvrditi zašto je došlo do pucnjave.

U automobilu su se nalazile i odrasle osobe, a prema meksičkim zakonima 15-godišnjaci smiju upravljati vozilom ako su u pratnji odrasle osobe, piše Daily Mail. Policija objavila snimku iz autobusa koja je otkrila uzrok stravične nesreće .


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.