TRAGEDIJA

Florida: U pucnjavi ubijene dvije žene

Policija stigla na mjesto događaja otprilike tri minute nakon što su dobili poziv

Ilustracija

Index.hr

3.11.2018

Dvije žene su ubijene, a još četvero je ranjeno u pucnjavi koja se dogodila ovog petka u studiju u Taleseju na Floridi, javlja CNN. Prema informacijama iz policije u ovom gradu 61-godišnja nensi Van Vesem (Nancy Van Vessem) te 21-godišnja Maura Binkli (Maura Binkley) umrle su u bolnici od posljedica ranjavanja.   

Policija pretpostavlja da je 40-godišnji Skot Pol Bejrl (Scott Paul Beirle) iz Deltona na Floridi, koji je također preminuo, pucao na studio za jogu. Pretpostavljaju kako je Bejrl podlegao od povreda koje je sam sebi nanio pucanjem iz pištolja.  

Šef tamošnje policije majkl De leo (Michael De Leo) izjavio je kako je policija stigla na mjesto događaja otprilike tri minute nakon što su dobili poziv. Kada su stigli, dežurni policajci zatekli su ranjene osobe koje su potom prevezene u bolnicu. Preživjeli se nalaze u kritičnom stanju.   

De Leo je još i izjavio kako se pretpostavlja da su neke od žrtava pokušale spriječiti Bejrla u pucnjavi. No, motivi pucnjave kao ni ostali detalji još uvijek nisu poznati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.