ZANIMLJIVOSTI

Sestre Midlton prodaju stan: Traže više od četiri miliona maraka

Roditelji su slavnim sestrama ovaj objekt kupili 2002. godine za nešto više od milion maraka

Kejt i Pipa Midlton. Društvene mreže

24sata.hr

11.12.2018

Prodaje se luksuzni londonski stan u kojem su godinama zajedno živjele sestre Midlton (Middleton). Kejt (Kate, 36) i Pipa (35) taj su stan dobile od svojih roditelja, a nalazi se u zapadnom dijelu Londona, u manjoj četvrti Čelzija. 


Kate i Pipa Middleton. Društvene mreže

Kako prenose agencije, svoj uskoro bivši stan prodaju za vrtoglava četiri miliona maraka. U slučaju da im prodaja uspije, a početni iznos bude prihvaćen, sestre će ostvariti profit viši od 2 miliona maraka.

Naime, roditelji su sestrama Midlton stan kupili 2002., i to za 'samo' milion maraka, što je ipak mnogo manje od onoga što za njega traže sada.

Stan ima tri prostrane spavaće sobe, dvije luksuzne kupaonice i dnevni boravak, a proteže se na čak tri sprata. Midltonovima više ne treba, s obzirom na to da su obje kćerke iselile iz stana, a sin Džejms (James, 31) trenutno živi u Škotskoj. 

Kate i Pipa Middleton. Društvene mreže

Prema fotografijama nekretnine koja je objavljena u oglasu, vidljivo je da je cijeli stan pomno uređen, a na njemu su zasigurno radili mnogi dekorateri unutrašnjeg dizajna. U stanu su uglavnom korištene neutralne i svijetle boje, a budući kupac imat će i predivan pogled na luksuzno naselje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.