AMERIKA

Melanija kao snježna kraljica: Očarala sve prisutne

Predsjednik traži jedinstvo demokrata i republikanaca

Melanija Tramp zablistala na balu. Instagram

Telegraf.rs

16.12.2018

Melanija Tramp (Melania Trump) zablistala je sinoć na Kongresnom balu, koji su ona i njen suprug, američki predsjednik Donald Tramp priredili u Bijeloj kući. 

Iako su im se na podiju pridružili i Ivanka Tramp i Karen Pens (Karen Pence) sa supruzima, Melanija je u dugoj bijeloj haljini na šljokice zasjenila obje dame.

Njena puštena kosa i visoka rol kragna na haljini modne kuće "Celine" dali su joj ležeran, a ipak sofisticiran izgled. Prva dama Amerike djelovala je veselo i raspoloženo dok je, zajedno s Trampom, pozdravljala goste.



Instagram

Njen suprug nazvao je tom prilikom Bijelu kuću "sretnim mjestom".

- Bile su ovo nevjerovatne i vrlo posebne dvije godine. Nijedna administracija nije učinila više u prve dvije godine kao ova naša. Imamo još mnogo toga da uradimo i ovo će biti vrlo uzbudljiva nedjelja, kao što vjerujem da će i naredne dvije godine biti vrlo uzbudljive. Zanimljive stvari su se desile u protekla 24 sata - rekao je on.

Ta poruka odnosila se na činjenicu da je ovog petka federalni sudija proglasio akt priuštive njege neustavnim, što je korak dalje ka ukidanju programa "Obama Care".

- Ako se republikanci i demokrati ujedine, možemo da smislimo sjajan program zdravstvene zaštite, kakav je trebao biti od prvog dana. A to će se desiti - siguran je Tramp.

On je pozvao goste da uživaju u grandioznosti Bijele kuće, dodajući da Melanija i on vole što tu žive.

- Za mene je ovo sretno mjesto - kazao je on.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.