ZANIMLJIVO Pokazao novinarima i ulicu u kojoj je upoznao

Bivši momak Melanije Tramp progovorio o njihovom odnosu

Prvi njihov susret desio se kada je ona imala 21 godinu, a njih dvoje bili su zajedno nekoliko mjeseci prije nego što je ona započela karijeru u modeliranju

Piše: L.Đ.

Jure Zorčić

Foto: dailymail.co.uk


Jure Zorčić je čovjek koji tvrdi da je hodao s Melanijom Tramp (Trump) prije nego što se ona preselila u Ameriku i upoznala svog muža Donalda Trampa (Trump). Za "ABC News" govorio je o svom susretu sa njom. 

Upoznao je Melaniju kao Knavs kada je ona imala 21 godinu, a njih dvoje bili su zajedno nekoliko mjeseci prije nego što je ona započela karijeru u modeliranju. 

Zorčić, biznismen i sportski menadžer, nedavno je pokazao novinarima ulicu u kojoj je upoznao Melaniju i govorio o trenutku kao da je "u filmu".

  • Jure Zorčić u ulici gdje je upoznao Melaniju

    Jure Zorčić u ulici gdje je upoznao Melaniju

    Foto: dailymail.co.uk


- Bio sam na motoru u Sevinci 1991. kad je ona hodala ulicom. Dok sam prolazio pored nje, u trenutku sam pomislio: "Vau, ko je ova djevojka? Ona je tako lijepa, moram da se vratim i pratim je - prisjetio se Zorčić.

Kaže da je zaustavio svoj motor kako bi se upoznao sa Melanijom i pozvao je na kafu.

- Bio sam impresioniran njenom ljepotom od prvog trenutka. Bila je vrlo lijepo obučena, a njeno ponašanje je bilo otmjeno. Bila je visoka, imala je dugu kosu i nevjerovatan stil - istakao je Zorčić.

  • Prve slike Melanije kao modela

    Prve slike Melanije kao modela

    Foto: dailymail.co.uk


On tvrdi da se nekoliko mjeseci družio sa Melanijom i da su ljetovali sa prijateljima u Hrvatskoj.

Nikad nije bila tipična slovenska djevojka, ali siguran sam da prije 20 godina niko nije vjerovao da će živjeti na vrhu svijeta i to na Petoj aveniji Trampovog tornja. Kad malo razmislim, njen brak sa Trampom je sudbina - izjavio je Zorčić. 

Kako je istakao njihova romansa se prekinula kada se Melania proslavila kao veliki model i ispunila svoj san o životu u inozemstvu u Parizu i Milanu.

- Željela je živjeti u inozemstvu, u Italiji i Francuskoj - kazao je Zorčić. 

Jure Zorčić ima samo lijepa sjećanja na Melaniju i kaže da se s njom sreo 2000. godine kada je bio u posjeti Nju Jorku. Istakao je kako se mnogo promijenila od svoje mladosti. 

- Prije je imala velike grudi, sada ima ogromne grudi. Bilo je očigledno da je imala neke estetske operacije. U svakom slučaju, ona je još uvijek veoma lijepa - naglasio je Zorčić.

NA VRH

Komentari