MOSKVA

Hit na suđenju: Muškarac se žalio na sutkinju zbog njenog sado-mazo izgleda, a evo šta je bio problem

Usta su mi se toliko osušila da sam morao stalno piti vodu, što je dodatno opteretilo moje bubrege, naveo je

Ilustracija

Avaz.ba

8.4.2019

Za ometanje pravde i postupka obično su sudije kažnjavale optužene ili prisutne na suđenju, ali ovoga puta je jedan Moskovljanin uložio žalbu protiv sutkinje na saslušanju zbog njenog izgleda, prenosi Telegraf.

On je naveo da su njene napumpane usne i grudi kod njega izazvale seksualno uzbuđenje, odvraćale mi pažnju od toka ročišta i narušile njegovo zdravlje.

- Imao sam osjećaj da smo došli tamo zbog pravde, ali da smo nekako završili u filmu za odrasle. Ušla je u prostoriju u kožnoj haljini, kao za sado-mazo akciju. Nedostajao joj je samo bič - dodao je on. 

Ovaj Moskovljanin, koji se nije mogao koncentrirati na priču o slučaju, dodao je i još jedan nevjerovatan primjer. 

- Usta su mi se toliko osušila da sam morao stalno piti vodu, što je dodatno opteretilo moje bubrege - naveo je. 

Ipak, kako je naveo, nije imao nikakvih zamjerki na rad sutkinje, već ističe da je postupala profesionalno i da je slučaj vodila promišljeno. Žalbu je uputio, kako kaže, šefu sudijske komisije i zamolio ga kao muškarac muškarca da razgovara sa seksi sutkinjom i uvjeri je da odustane od pumpanja silikonima i teške šminke na poslu. 

Viša komisija je, međutim, odbila njegovu žalbu ne dijeleći moralno ogorčenje s ovim Moskovljaninom, navodeći da žalbe ne navodi nikakve nepravilnosti u radu sudije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.