LAS VEGAS

Stravično: Majka i njen momak mučili djevojčicu jer je debela, na kraju je ubili

Par optužen za zlostavljanje i ubistvo petogodišnje Lare Dejvis

Bivši igrač američkog fudbala i njegovadjevojka Emi Tejlor. Daily Mail

Avaz.ba

17.4.2019

Bivši igrač američkog fudbala Sijer Vud (Cierre Wood, 28) i njegova djevojka Ejmi Tejlor (Amy Taylor, 25) optuženi su za zlostavljanje i ubistvo petogodišnje kćerke Lare Dejvis (La’Ryah Davis), a policijski izvještaj o slučaju otkrio je grozne detalje pogibije djevojčice, prenosi Daily Mail. 

Prema izveštaju, Vud je petogodišnju djevojčicu neposredno prije smrti tjerao da po stanu trči, radi trbušnjake i čučnjeve uza zid jer je mislio da je debela. Policija je rekla da im je Vud rekao da je pokušao je vrati na pravi put, jer je bila "bucmasta". U izvještaju, također, stoji da je Tejlor svoju kćerku kažnjavala tako što joj je sjedila na grudima.

Lara Dejvis pronađena je 9. aprila bez svijesti u domu svoje majke. Preminula je u bolnici od kombinacije brutalnih povreda. Vud i Tejlor uhapšeni su prošle nedjelje u Las Vegasu. Sudiju lasvegaškog suda šokirala je ozbiljnost povreda koje je pretrpjela djevojčica.

Obdukcijom koju je provela kancelarija mrtvozornika okruga Klark utvrđeno je da su djevojčici slomljena rebra, da joj je na više mjesta nagnječena lobanja te da joj je zarezana jetra. 

Lara je preminula od povreda koje je pretrpjela i njena se smrt tretira kao ubistvo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.