DETALJI ZAPISA Pronađen mrtav u ćeliji

Šokantan izvještaj policije: Milijarder Epstajn iz zatvora naručivao ženske gaćice

Imao poseban tretman, sve mu bilo dopušteno

Sl. M. / Avaz.ba
19.08.2019 08:30

Džefri Epstajn

Foto: Arhiv

Policijski izveštaj otkrio je da je milijarder Džefri Epstajn (Jeffrey Epstein), koji je pronađen mrtav u ćeliji, kupio dva para malih ženskih gaćica dok je služio kaznu u zatvoru.

Novinari "Miami Heralda" došli su u posjed zapisa koji su pokazali što je sve Epstajn kupovao dok je 13 mjeseci proveo u floridskom zatvoru. On je navodno između 30. juna 2008. do 22. jula 2009. godine, potrošio više od 1.700 eura na 800 šoljica kafe, sedam boca šampona i 22 zubne paste i stotine skupih slanih grickalica i čokoladica.

  • Džefri Epstajn
    Džefri Epstajn Foto: (AFP)

U zapisima kupovine su i dva para ženskih gaćica veličine 5. Nije poznato zašto je Epstajn kupio ženske gaćice pošto je veličina premala da ih sam obuče, a još veća misterija je kako su mu zatvorski službenici dopustili da kupi žensko rublje, s obzirom na optužbe zbog kojih je bio u zatvoru. 

Sve ukazuje na to da je milijarder imao poseban tretman u zatvoru. Njemu je navodno bilo dopušteno i da napusti svoju ćeliju i putuje automobilom. 

Epstajn, osuđeni seksualni prijestupnik, je čekao suđenje zbog optužbi za trgovinu seksualnim robljem. On je pronađen mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji, a jučer je i zvanično potvrđeno da je izvršio samoubistvo vješanjem. 

Komentari

NA VRH