STRAŠNI DETALJI U skandal upetljan i britanski princ

Djevojčice iz siromašne porodice milijarderu pedofilu dovedene kao rođendanski poklon

Njihovim roditeljima bio je potreban novac

E. Š. / Avaz.ba

Džefri Epstajn izvršio samoubistvo

Foto: Arhiv


Džefri Epstajn (Jeffrey Epstein), milijarder koji je izvršio samoubistvo u zatvoru gdje je čekao presudu zbog optužbi za pedofoliju, svojevremeno se iživljavao nad tri sestre, koje su imale samo 12 godina, prenose mediji.

Tri djevojčice iz Francuske poslate su Epstajnu kao rođendanski poklon. Milijarder pedofil je tri sestre seksualno zlostavljao jedan dan, nakon čega su one vraćene vraćene u Francusku. 

Prema nedavno otpečaćenim sudskim dokumentima zlostavljane djevojčice bile su iz siromašne porodice. Sa njima se upoznala Virdžinija Džufri ( Virginia Giuffre), koja je optužila Epstajna i njegovu djevojku da su je seksualno zlostavljali kada je imala 15 godina, kao i da su je tri puta prisilili na seksualni čin sa princem Endruom (Andrew) kada je imala 17 godina, prenosi "Miror".

U sudskim dokumentima navode se izjave Virdžinije Džufri, koja je navela kako je djevojčice "regrutirao" prijatelj milionera Žan Lik Brunel (Jean-Luc Brunel), a da se Epstajn hvalio kako je "sjajno što novcem može sve da kupi" i da je bio uzbuđen povodom kompletnog događaja.

Ona je navela i da su djevojčice dovedene iz Francuske jer su bile veoma siromašne i njihovim roditeljima bio je potreban novac, kao i da joj je "Epstajn rekao kako je njegov prijatelj kupio djevojčice od njihovih roditelja u Parizu, nudeći im "uobičajenu sumu novca", vize i perspektivu karijere modela".

Podsjećamo, Džefri Epstajn (66) izvršio je samoubistvo vješanjem u ćeliji zatvora u Njujorku, gdje je trebalo da sačeka presudu zbog optužbi za pedofiliju.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na