HIT FOTOGRAFIJA Mediji bruje o romantičnom pozdravu

Šuška se, šuška: Zaljubljena Melanija svjesno se odmakla od Trampa?

Naravno, u sve su se uključili i stručnjaci za neverbalnu komunikaciju

A. ČU. / Avaz.ba

Fotografija je izazvala lavinu komentara

Foto: Twitter


Na samitu G7, koji se trenutačno održava u Francuskoj, uhvaćena je fotografija zbog koje je internet jučer gorio: prva dama SAD-a našla se u fokusu zbog "zaljubljenog" pogleda koji je uputila kanadskom premijeru, kojeg mnogi smatraju jednim od najzgodnijih političara. 

Američki predsjednik Donald Tramp (Donald Trump) sigurno nije bio sretan kada je vidio da na Twitteru dominira hashtag #MelaniaLovesTrudeau, a sve zbog jedne fotografije uhvaćene na G7 samitu. 

Prva dama SAD je s kanadskim premijerom Trudoom razmijenila dva poljupca na obraz, a iako je gesta potpuno uobičajena fotografija je ipak izazvala veliku znatiželju. Naravno, u sve su se uključili i stručnjaci za neverbalnu komunikaciju te u detalje analizirali što sve hit fotka govori.

- Okrenula se od Donalda. Vidi se to po položaju tijela, ali i po položaju ruke, a najzanimljivije je da je njegova ruka dominantna, odnosno preko njezine" - objašnjava stručnjakinja Peti Vud (Patti Wood), autorica knjige "Snap: Making the Most of First Impressions, Body Language, and Charisma". 

I dok se od svojeg supruga odmaknula, primaknula se Džastinu Trudou (Justin Trudeau), što ne bi bilo ništa neobično da mu nije došla mrvicu preblizu, a Vud je primijetila i još neka odstupanja kod takvog pozdrava.

Kada pobliže pogledate, vidite da je ona manje od 20 cm od njegovog tijela. Ušla je duboko u intimnu zonu, koja je inače 30 do 35 centimetara. Neobično je i to što se ona ne "odvaja" od njega kad mu daje poljubac. Obično kod takvog pozdrava žene odmaknu prsa i zdjelicu i naprave takozvani luk" - govori Vud i dodaje kako je još značajnije od toga način na koji ona gleda u kanadskog premijera.  

- Ona uživa u pogledu i kao da govori "pravi je užitak poljubiti te" - otkriva stručnjakinja i dodaje da nije nimalo čudno što su mnogi tu fotografiju odmah povezali s naslovnicom nekog romantičnog romana jer kad gledate samo njih dvoje ostaje dojam romantičnog poljupca. Što se tiče Trampa, po položaju usana, pogledu u pod i obrvama se može vidjeti kako je američki predsjednik ljut na svoju suprugu, a Vud govori kako je Melanija sve namjerno napravila, potpuno svjesna da poziraju za fotografije i da njen potez neće proći nezapaženo.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na