DVOSTRUKI ŽIVOT Suprug je u tome podržava

Udata žena i majka do podne advokatica, poslije podne prostitutka

U prosjeku zaradi oko 50 hiljada eura mjesečno

Avaz.ba
12.09.2019 11:59

Katherine Sears sa suprugom i sinom

Foto: Screenshot

Bivša striptizeta koja je danas udata žena i majka do poslije podne radi kao advokatica na pola radnog vremena, u slobodno se vrijeme bavi prostitucijom, a suprug je u tome svemu podržava.

Ketrin Siers (Katherine Sears) bez problema govori o svojoj dvostrukoj karijeri i tvrdi da su “prostitutke neki od najboljih ljudi koje poznaje”. 

Supruga s kojim danas radi u advokatskom uredu upoznala je dok je studirala pravo. Džon (John) kaže da ga nije briga za drugi posao svoje supruge jer je od starta znao da se time bavi. Ketrin se pravom bavi jednu sedmicu u mjesecu u Ajovi u kojoj živi, a preostale tri sedmice odlazi u Nevadu, jedinu državu u Americi u kojoj je prostitucija legalna. 

- Volim seks. Seks je zabavan. I mogu dobro zaraditi - priznaje Ketrin, koja u prosjeku zaradi oko 50 hiljada eura mjesečno. 

Ketrin se bori za legalizaciju prostitucije te smatra da bi sve žene trebale imati pravo naplatiti svoje seksualne usluge. Također, besplatno brani sve klijente koji imaju problema sa zakonom zbog prostitucije.

- Provela sam dvije godine radeći kao prostitutka u legalnom bordelu i nekoliko godina kao striptizeta. Volim taj posao - zaključila je.

Komentari

NA VRH