HOLIVUD

Pogledajte kako je uhapšen rođak Megan Markl koji je trčao nag po ulici

Na sebi je imao samo mali peškir koji je kasnije spao, prenose lokalni mediji

Privođenje Tomasa Dulija, rođaka Megan Markl. TMZ

Z.K. / Avaz.ba

3.10.2019

Porodica vojvotkinje od Saseksa Megan Markl (Meghan Markle, 38) ponovo je šokirala javnost. Njen nećak Tomas Duli (Thomas Dooley, 28) uhapšen je prošlog četvrtka u Holivudu. Dulija, sina Meganinog polubrata Tomasa Markla mlađeg. (53), policija je pritvorila nakon što su ga uočili kako go šeta ulicom i viče.

Na sebi je imao samo mali peškir koji je kasnije spao, prenose lokalni mediji. Kad je primijetio da policija ide prema njemu, golišavi Tomas počeo je bježati i opirao se hapšenju pa su ga kaznili. Pod normalnim okolnostima Duli ne bi bio kažnjen, ali se opirao hapšenju i jednom policajcu povrijedio je koljeno.

Nećak Megan Markl bio je za vrijeme hapšenja pod utjecajem opijata, ali nije precizirano o kojoj se vrsti droge radi, piše TMZ. Prolaznik je američkim medijima poslao videosnimak na kojem policajci hapse nagog Dulija i sprovode ga u policijski automobil.

Dok je ulazio u automobil Tomas je psovao policijske službenike, a dok je bio u vozilu stanje se samo pogoršalo. Na kraju je platio kauciju od 23.000 eura i pušten je kući.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.