ZANIMLJIV PRIZOR

Paranormalna aktivnost: Zatekla bebu duha u krevetu svog sina

Željela se s lampom prišunjati u sobu, ali je bila suviše uplašena

Prizor s bejbi kamere koji je prestrašio majku dječaka. Facebook

A. P. / Avaz.ba

21.10.2019

Amerikanka Marica Elizabet (Maritza Elizabeth) iz Neprvila u saveznoj državi Ilinois je prestrašena nasmrt nakon što je u krevetu svog sinčića vidjela, kako je rekla, "bebu duha".

Bila je šokirana prizorom s bejbi kamere, preko koje je gledala kako njen sin od tek nekoliko mjeseci spava. Kako je rekla, pored njega je bio duh bebe, koji gleda pravo u kameru. 

- Ostala sam u šoku i nisam mogla spavati. Bila sam uvjerena da sam vidjela duha kako spava uz moju bebu. Htjela sam se s lampom prišunjati u sobu dok je moj sinčić spavao. Ali sam bila suviše prepadnuta - rekla je 32-godišnja Marica. 

Ova "paranormalna aktivnost" je, zapravo, slika bebe na zaštitnom najlonu tek kupljenog dušeka. Maricin suprug je nedavno kupio novi dušek, promijenio posteljinu, ali je zaboravio s dušeka skinuti zaštitni najlon. Na snimku je prizor zaista izgledao zastrašujuće. 

Uplašenoj Marici je laknulo, a objava koju je stavila na Facebook postala je viralna. Lajkalo ju je više od 260 hiljada ljudi, a 158 hiljada njih je podijelilo objavu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.