VELIKA BRITANIJA Mediji tvrde

Nakon napuštanja kraljevske porodice: Megan i Hari zgrnut će milione od marketinških ugovora

PR stručnjaci vide potencijal

Avaz.ba
10.01.2020 11:43

Hari i Megan: Slijede velike ponude

Foto: Arhiv

Megan Merkl (Meghan Markle) i njen suprug princ Hari (Harry) „zgrnut će milione“, nakon što su napustili kraljevsku porodicu, piše „Mirror“

Američki guru za odnose s javnošću Ron Torosian (Ronn Torossian) rekao je da bi kraljevski par mogao dobiti sve ugovore koje žele.  

Kako je objavljeno, povlačenjem iz suverenog granta, otvorili su put ka bogatstvu, a sada za njih slijede komercijalne ponude, koje će uključivati mnoga sponzorstva. 

- Ova vijest, iako je iznenadila mnoge, ne bi trebala biti toliki šok, s obzirom na to da su naznake postojale mjesecima ranije. Mnogo toga se otvara sada za njih u marketinškom smislu – rekao je Torosian, inače vlasnik velike američke PR kompanije.

  • Krenuli svojim putem
    Krenuli svojim putem Foto: Arhiv

S druge strane, iako je ovo udarac na ugled kraljevske porodice, njihova zaostavština će ostati netaknuta, a, osim novca, čini se da bračni par ima još nešto kao cilj.

- Hari i Megan imaju jasnu želju da postanu jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih parova na svijetu – izjavio je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Podsjetimo, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa senzacionalno su prekinuli kraljevski život, čak i da nisu unaprijed obavijestili kraljicu o tome šta planiraju.

Komentari

NA VRH