PROCESI

Zgodna policajka bila intimna sa zatvorenikom: Ona i gangster uživali u ćeliji i kuhinji

Negirala namjenu proreza na hlačama

Smitvajt (u sredini): Radila u strogo čuvanom zatvoru. Expres & Star

Avaz.ba

7.2.2020

Stefani Smitvajt (Stephanie Smithwhite), koja je bila u sedmomjesečnom seksualnom odnosu s osuđenim gansterom Kertisom Kokijem Vorenom (Curtis Cocky Warren) u engleskom zatvoru Frenkland kod Durama, negirala je da je na hlačama njene zatvorske uniforme bio izrezan prorez da bi lakše mogla imati seks. 

Na suđenju policajki koja je očigledno prekršila ovlaštenja, a to nije negirala, sudija je rekao da nema drugog obrazloženja za prorez na hlačama, osim da je tako nosila zbog seksa. To, prema sudijama, znači da je imala jasnu namjeru da učini što lakšim ono što je radila sa zatvorenikom. 

Smitvajt je radila u zatvoru s najvećim stepenom sigurnosti u kojem kazne izdržavaju neki od najopasnijih zločinaca u Velikoj Britaniji. Kako je rečeno na suđenju, uživala je s poznatim gangsterom u seksu u ćeliji, kuhinji, praonici rublja... 

Inače, Smitvajt je prošlog mjeseca priznala da je imala seksualni odnos s Vorenom, ali se pokušala predstaviti kao žrtva manipulacije iskusnog zatvorenika koji je od nje htio izvući informacije o kamerama i mogućnostima bijega.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.