ZVIJEZDE

U PSG-u zgroženi ponašanjem Nejmara

Fotografirao se sa sunarodnjakinjom

Nejmar: Daje sebi previše slobode. Arhiv

Avaz.ba

14.2.2020

Nejmar (Neymar) je jedan od najboljih fudbalera sadašnjice, zvijezda Pari Sen Žermena i reprezentacije Brazila i zbog toga sebi daje puno slobode. Dosta više nego što je imaju njegovi saigrači.

Mediji širom svijeta prenijeli su vijest da je dvadesetosmogodišnji Brazilac ponovo otišao korak dalje od onoga što bi klub trebalo tolerirati.

Naime, Nejmar je pet dana prije gostovanja pariske ekipe Borusiji iz Dortmunda, u okviru osmine finala Lige šampiona, napustio Francusku i pošao za Njemačku, ali ne za Dortmund, već za Dizeldorf i ne zbog fudbala, već zbog modnog događaja koji je organizirao jedan popularan brend.

Kako pišu brojni evropski mediji, Nejmar je bez dozvole kluba napustio državu kako bi se u njemačkom gradu fotografirao s planetarno poznatim manekenkama.

Upravo to je i učinio, a čak iako bi sam birao, vjerovatno bi izabrao zemljakinju, Alesandru Ambrozio (Alessandra Amrbosio), koja je na svom Instagram profilu (više od 10.000.000 pratilaca) objavila fotografiju s fudbalerom.

A dok je Brazilac uživao u Dizeldorfu s atraktivnim manekenkama, ljudi iz PSG-a su se "čupali za kosu" zbog problematičnog ponašanja. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.