DOBRE VIJESTI

Ilon Mask postao otac

Novopečeni otac otkrio još nekoliko detalja: beba je dječak i zvat će se "X Æ A-12 Musk"

Mask objavio vijesti na društvenim mrežama. Twitter

Avaz.ba

5.5.2020

Američki poduzetnik Ilon Mask (Elon Musk) postao je otac.

- Mama i beba su dobro – napisao je osnivač i direktor kompanija „SpaceX“ i „Tesla“ odgovarajući na pitanje korisnika Twittera ima li nešto novo u vezi s bebom.

Novopečeni otac otkrio je još nekoliko detalja: beba je dječak i zvat će se X Æ A-12 Musk.

Neobično je što se komunikacija odvijala na tredu u kojem je zapravo bila riječ o izvještaju o Maskovom automobilskom brendu “Tesla”.

Na pitanje ima li nešto novo u vezi s bebom, Mask je odgovorio tako što je na mrežu postavio fotografiju sina s tetovažama na licu koje je ubacio digitalnim putem.

Na drugoj slici vidi se kako drži sinčića u naručju.

Na pitanje ima li nešto novo u vezi s bebom, Mask je odgovorio tako što je na mrežu postavio fotografiju sina s tetovažama na licu koje je ubacio digitalnim putem. Twitter

Mask nije otkrio ko je majka, ali već odavno kruže glasine da su kanadska pjevačica Grajms (Grimes, 32) i on par. Postoje brojne njihove zajedničke fotografije.

Instagram postom trudničkog stomaka u januaru pjevačica je pokrenula nagađanja da par možda očekuje zajedničko dijete.

S bivšom suprugom, kanadskom autoricim Džastin Vilson (Justine Wilson), Musk ima pet sinova (blizance i trojke), a 2010. se oženio britanskom glumicom Talulom Rajli (Talulah Riley), od koje se razveo 2012. Potom se ponovo oženio, ali je 2016. podnio zahtjev za razvod, prenosi "Bild".

Prvo dijete je izgubio u Nevadi 2002. kada je imalo samo deset sedmica. Beba je umrla od sindroma iznenadne smrti djeteta.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.