TRAGEDIJA U AMERICI

Jedini unuk Elvisa Prislija izvršio samoubistvo

Kio se rijetko pojavljivao u javnosti, ali nekoliko njegovih fotografija pokazalo je veliku sličnost sa djedom, kraljem rokenrola

Elvis Prisli i Bendžamin Kio: Unuk je lično na djeda. thenews.com.pk

Avaz.ba

13.7.2020

Jedini unuk legendarnog američkog muzičara Elvisa Prislija (Presley) umro je jučer, potvrdio je za agenciju AFP menadžer njegove majke Lize Meri Prisli (Lisa Marie). Lokalni mediji navode da je riječ o samoubistvu.

Bendžamin Kio (Benjamin Keough, 27) pronađen je u Kalabasasu u blizini Los Anđelesa sa ranama od vatrenog oružja. Policijski izvori su za TMZ saopćili da je mladić pucao u sebe.

Menadžer Rodžer Vidinovski (Roger Widynowski) nije dao više detalja o smrti, samo je rekao da je Lizi Meri Prisli, Elvisovom jedinom djetetu iz braka sa glumicom Prisilom Prisli (Priscilla), "srce razbijeno i devastirano".

- Obožavala je tog dječaka. On je bio ljubav njenog života - rekao je Vidinovski i dodao da "Liza pokušava ostati jaka za svoje kćeri“.

Kio se rijetko pojavljivao u javnosti, ali nekoliko njegovih fotografija pokazalo je veliku sličnost sa djedom, kraljem rokenrola. Legendarni Elvis Prisli umro je 1977., sa 42 godine.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.