TRAGEDIJA U AMERICI

Jedini unuk Elvisa Prislija izvršio samoubistvo

Kio se rijetko pojavljivao u javnosti, ali nekoliko njegovih fotografija pokazalo je veliku sličnost sa djedom, kraljem rokenrola

Avaz.ba

Elvis Prisli i Bendžamin Kio: Unuk je lično na djeda

Foto: thenews.com.pk


Jedini unuk legendarnog američkog muzičara Elvisa Prislija (Presley) umro je jučer, potvrdio je za agenciju AFP menadžer njegove majke Lize Meri Prisli (Lisa Marie). Lokalni mediji navode da je riječ o samoubistvu.

Bendžamin Kio (Benjamin Keough, 27) pronađen je u Kalabasasu u blizini Los Anđelesa sa ranama od vatrenog oružja. Policijski izvori su za TMZ saopćili da je mladić pucao u sebe.

Menadžer Rodžer Vidinovski (Roger Widynowski) nije dao više detalja o smrti, samo je rekao da je Lizi Meri Prisli, Elvisovom jedinom djetetu iz braka sa glumicom Prisilom Prisli (Priscilla), "srce razbijeno i devastirano".

- Obožavala je tog dječaka. On je bio ljubav njenog života - rekao je Vidinovski i dodao da "Liza pokušava ostati jaka za svoje kćeri“.

Kio se rijetko pojavljivao u javnosti, ali nekoliko njegovih fotografija pokazalo je veliku sličnost sa djedom, kraljem rokenrola. Legendarni Elvis Prisli umro je 1977., sa 42 godine.

Više o temi Elvis Presley

NOVA NADA HOLIVUDA
Ostin Batler novi Elvis Prisli
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na