UŽAS

Policija pronašla masakrirana tijela trojice mladića

Nešto što nisu vidjeli u karijeri

Policija istražuje ubistva. US Today

Avaz.ba

19.7.2020

Policija u Floridi istražuje ubistvo trojice bliskih prijatelja koji su pretučeni u ubijeni vatrenim oružjem. Oni su u petak otišli na noćno pecanje na jezero Striti u Frostprufu, gdje su njihova tijela i pronađena.

- Zatekli smo užasavajuću scenu, rekao je oblasni šerif Grejdi Džad (Grady Judd) novinarima i dodao da je vidio mnoga ubistva, ali da je ovo jedno od najgorih u njegovoj karijeri - objavio je sajt "Fox news". 

Tijela trojice prijatelja, dvadestrogodišnjeg Demiona Tilmana (Tillman), dvadesetosmogodišnjeg Brendona Rolinsa (Brandon Rollins) i tridesetogodišnjeg Kevina Springfilda (Springfield), kako je šerif naveo, bila su masakrirana. 

Njih trojica su potražili udaljeno mesto u šumi pokraj jezera i napadnuti su nekoliko minuta po dolasku. Policiju je obavijestio Rolinsov otac, kojeg je sin probudio pozivom tražeći pomoć. 

On je došao na mjesto zločina desetak minuta poslije poziva i zatekao sina koji je još davao znake života, a druga dva mladića su već bila mrtva, rekao je šerif i dodao da ih je otac pozvao sa benzinske pumpe jer je u žurbi zaboravio mobilni telefon.

Sin je uspio da kaže ocu nekoliko rečenica, ali to što mu je rekao „još nije za objavljivanje“, rekli su iz policije.  Rolins je preminuo prije dolaska hitne pomoći.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.