SJEDINJENE DRŽAVE

Tramp: Vjerojatno će se nažalost stanje pogoršati prije nego li se poboljša

Američki predsjednik Donald Trump obznanio je da će se pandemija koronavirusa "pogoršati prije nego li se stanje popravi" ukazujući istodobno na "zabrinjavajući" rast novih slučajeva zaraze u južnim i zapadnim saveznim državama

Tramp poručio: Nosite maske. AFP

Avaz.ba

22.7.2020

Američki predsjednik Donald Trump obznanio je da će se pandemija koronavirusa "pogoršati prije nego li se stanje popravi" ukazujući istodobno na "zabrinjavajući" rast novih slučajeva zaraze u južnim i zapadnim saveznim državama.

Vjerojatno će se nažalost stanje pogoršati prije nego li se poboljša - kazao je Trump dodajući da je to "nešto što nerado kaže". 

Američki predsjednik prethodno je bio na meti kritika zbog umanjivanja razmjera pandemije i poticanja na što brže otvaranje gospodarstva.

Trump je također rekao da cilj njegove administracije "nije samo upravljati pandemijom nego je okončati". "Želimo je se riješiti", dodao je. 

Trump je nakon dugo vremena ponovno održao konferenciju za medije o pandemiji. Ranije je držao brifinge gotovo svakodnevno, ali je prestao nakon što su bili preneseni i neki njegovi ozbiljni gafovi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.