SLUČAJ KOJI POTRESA SAD

Kontroverzne fotografije: Klintona masira jedna od Epstajnovih žrtava

Fotografije su objavljene baš uoči govora koji bi Klinton trebalo danas da održi u okviru podrške demokrati Džou Bajdenu (Joe Biden) u predsjedničkoj trci.

Dejvi masira Klintona. Screenshot

D.H./Avaz.ba

18.8.2020

Britanski "Daily Mail" objavio je ekskluzivne fotografije koji bi vjerovatno bivši predsjednik SAD Bil Klinton (Bill Clinton) želio da zauvijek nestanu. Na njima je zabilježeno kako nekadašnji lider uživa dok ga masira 22-godišnja Šontaj Dejvi, jedna od žrtava milionera, osuđenog pedofila, Džefrija Epstajna (Jeffrey Epstein).

Fotografije su objavljene baš uoči govora koji bi Klinton trebalo danas da održi u okviru podrške demokrati Džou Bajdenu (Joe Biden) u predsjedničkoj trci.

Na fotografijama se vidi kako Klinton mirno sjedi i osmjehuje se dok mu Dejvi masira leđa. Djevojka je tada imala 22 godine i imala je ulogu lične Epstajnove maserke.

Klinton, koji je tada imao 56 godina, žalio se na ukočen vrat nakon što je zaspao u privatnom avionu Epstajna na humanitarnom putovanju u Afriku 2002. godine.

Osumnjičena "madam" Gislejn Maksvel, koja je optužena za trgovinu ljudima, navodno je u nekliko navrata zadužila Dejvi da izmasira Klintona.

Dejvi je tvrdila da ju je Epstajn silovao nekoliko puta nakon što ju je Maksvel regrutovala, a navela je i da je Klinton na putovanju bio džentlmen, prenosi "Daily mail".


Epstajn i Maksvel, kao i druge poznate ličnosti, pridružile su se Klintonu na putu do Afrike u septembru 2002. godine. To je bio projekat Klintonove fondacije o podizanju svijesti o siromaštvu i AIDS-u na kontinentu.

Postoji fotografija na kojoj pred avionom poziraju Klinton i Maksvel.

Da podsjetimo, Džefri Epstajn je izvršio samoubistvo prošlog augusta u zatvoru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.