POLICIJA ISTRAŽUJE SLUČAJ

Ispred dvorca Vilijama i Kejt pronađena mrtva žena u jezeru

Sumnjalo se da je riječ o tijelu britanske umjetnice Edelion Liket Grin za kojom se tragalo, no njena je porodica na kraju otklonila tu sumnju, objavivši kako je ona pronađena živa i zdrava

Avaz.ba

Vojvotkinja i vojvoda od Kembridža

Foto: Agencije


U neposrednoj blizini Kensingtonske palače, tačnije u jezeru kraljevskog imanja, pronađeno je neidentificirano žensko truplo, prenose brojni britanski mediji. Policija istražuje slučaj i zasad nije objavila puno o misterioznim ljudskim ostacima, pronađenima pored doma vojvode i vojvotkinje od Kembridža (Cambridge).

  • Nije poznato ni je li ko od kraljevske porodice bio prisutan za vrijeme izvlačenja tijela iz vode

    Nije poznato ni je li ko od kraljevske porodice bio prisutan za vrijeme izvlačenja tijela iz vode

    Foto: Agencije


Sumnjali su da je riječ o tijelu britanske umjetnice Edelion Liket Grin (Endellion Lycett Green) za kojom se tragalo, no njena je porodica na kraju otklonila tu sumnju, objavivši kako je ona pronađena živa i zdrava.

Uz Kejt (Kate) i Vilijama (William), u neposrednoj blizini žive i Eugenie od Jorka i njen suprug Džek Bruksbank (Jack Brooksbank), a zasad nije poznato ni je li ko od kraljevske porodice bio prisutan za vrijeme izvlačenja tijela iz vode. Umjetno jezero unutar imanja nastalo je u 18. stoljeću, a duboko je do pet metara.

Više o temi Princ William

PLAVA KRV
Tajne odnosa Megan Markl i Kejt Midlton
NA VRH

Podijeli članak na