POLICIJA ISTRAŽUJE SLUČAJ

Ispred dvorca Vilijama i Kejt pronađena mrtva žena u jezeru

Sumnjalo se da je riječ o tijelu britanske umjetnice Edelion Liket Grin za kojom se tragalo, no njena je porodica na kraju otklonila tu sumnju, objavivši kako je ona pronađena živa i zdrava

Vojvotkinja i vojvoda od Kembridža. Agencije

Avaz.ba

5.9.2020

U neposrednoj blizini Kensingtonske palače, tačnije u jezeru kraljevskog imanja, pronađeno je neidentificirano žensko truplo, prenose brojni britanski mediji.

Policija istražuje slučaj i zasad nije objavila puno o misterioznim ljudskim ostacima, pronađenima pored doma vojvode i vojvotkinje od Kembridža (Cambridge).


Nije poznato ni je li ko od kraljevske porodice bio prisutan za vrijeme izvlačenja tijela iz vode. Agencije

Sumnjali su da je riječ o tijelu britanske umjetnice Edelion Liket Grin (Endellion Lycett Green) za kojom se tragalo, no njena je porodica na kraju otklonila tu sumnju, objavivši kako je ona pronađena živa i zdrava.

Uz Kejt (Kate) i Vilijama (William), u neposrednoj blizini žive i Eugenie od Jorka i njen suprug Džek Bruksbank (Jack Brooksbank), a zasad nije poznato ni je li ko od kraljevske porodice bio prisutan za vrijeme izvlačenja tijela iz vode. Umjetno jezero unutar imanja nastalo je u 18. stoljeću, a duboko je do pet metara.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.