MONSTRUM IZ RUSIJE

Upoznala ga je preko dejting aplikacije, živjeli su zajedno, a potom je saznala da je on ubica i pedofil

Saprunova je policiji rekla da nije imala predstavu o ozbiljnosti dosijea svog ljubavnika kada su započeli vezu

Piše: Avaz.ba

Osumnjičeni ubica i pedofil uhapšen je u petak u Rusiji

Foto: Agencije


Osumnjičeni ubica i pedofil uhapšen je u petak u Rusiji nakon što su dvije sestre od osam i 13 godina silovane i ubijene.

U Ribinsku je bila u toku masovna pozraga za Vitalijem Molčanovim (41), osuđenog seksualnog napadača i ubicu koji je majku djevojčica upoznao preko dejting aplikacije.

Osumnjičeni je pronađen dok se skrivao u grmlju izvan grada u kojem je spavao. Nakon što su mu stavljene lisice, policiji je dao jezivu izjavu: "Otprilike u 20 sati otvorio sam još jednu bocu i dovršio je oko 22 sata. I ... tako reći ... ubio ih". 

Razvedena medicinska sestra Valentina Saprunova (40) živjela je sa Molčanovim mjesec, kada se desio stravičan zločin. Kad se vratila sa posla zatekla je krvoproliće. Sestre Elena i Jana Saprunova, stare osam i 13 godina, "isjeckane" su nožem, a tijelo mlađe devojčice je raskomadano, kažu organi reda u slučaju koji je šokirao Ruse.

Prema forenzičkim dokazima, obje djevojčice su silovane. Ranije je policija objavila zastrašujući video snimak na kojem se vidi kako osumnjičeni izlazi iz svog doma u crveno-crnoj trenirci kada se "dao u bjekstvo". 

Saprunova je policiji rekla da nije imala predstavu o ozbiljnosti dosijea svog ljubavnika kada su započeli vezu, prenosi "Dejli mejl". Ona se nedavno preselila kod Molčanova, nakon što su se upoznali preko dejting aplikacije. Izveštaji kažu da ona nije bila upoznata sa njegovom prošlošću ubice i seksualnog napadača zbog čega je bio zatvoren skoro deceniju. 

Rekao joj je da je pogrešno osuđen, ali nije priznao ozbiljnost krivičnih djela, a bio je osuđen zbog ubistva i silovanja jednog djeteta.

Valentina Saprunova je, kako kažu iz policije, izbezumljena od tuge i nije mogla da razgovara ni sa svojom porodicom. 

Komšije su rekle da su njih dvoje izgledali kao zaljubljen par i da ništa nije ukazivalo da bi ovako nešto moglo da se desi njenoj djeci.

Više o temi

VELIKA DEBATA
Rusi ne znaju šta će sa Lenjinovim tijelom
RUSKI OPOZICIONAR
Navaljni otpušten iz bolnice

Više o:

Rusija Ubica Ljubav
NA VRH

Komentari