VERBALNI RAT

Milanović ponovo opleo po Plenkoviću: Njegov status je nemoguće prepričati

Onome ili onoj tko dokaže kauzalnu vezu između te gluposti i mržnje pripast će Nobelova nagrada za logiku, piše Milanović

Fu. M.

Andrej Plenković i Zoran Milanović

Foto: agencije


Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović nastavlja u svom stilu. Ovog puta se preko svog Facebook profila obrušio na ministricu kulture Ninu Obuljen- Koržinek kojoj je zamjerio što je u medijskom istupu ustala u odbranu premijera Andreja Plenkovića.

Obuljen je jučer, naime, objasnila na koji govor mržnje premijer misli kada spominje slučaj iz 2016., rekavši da je to bilo kada je za Plenkovićevu majku Milanović rekao "majka lekarka", prenosi "Jutarnji list".

- Umjesto da herojski zec odgovori na jednostavno pitanje: za što me to točno optužio, odnosno što je točno mislio kada je rekao da sam mržnju prije svih posijao baš ja i to još 2016., on upreže u svoja kola rijetke hadezeovce koji su se, ne bi li opravdali njegove ludorije, pripravni uvijek i stalno ponižavati u javnom prostoru. Jučer je to bila ministrica hmm kulture koja je u očajničkom pokušaju da iz blata iščupa svog gospodara, kao opravdanje i obrazloženje za njegovu monstruoznu insinuaciju pokušala podvaliti jednu banalnu, ilegalno snimljenu zafrkanciju iz kolovoza 2016. - navodi Milanović.

Umjesto da herojski zec odgovori na jednostavno pitanje: za što me to točno optužio, odnosno što je točno mislio kada je...

Objavljuje Zoran MilanovićČetvrtak, 22. listopada 2020.

- Onome ili onoj tko dokaže kauzalnu vezu između te gluposti, jedne sasvim banalne istine koja nikome ne bi trebala smetati, i mržnje, pa makar to bilo i u forenzičkim tragovima, pripast će Nobelova nagrada za logiku - napisao je predsjednik Hrvatske.

Ponuđeni odgovor nije odgovor. Idemo dalje.

- Jučerašnji primjer samouništenja, čin žrtvovanja u maniri crnih udovica, u kojem jedna žena samoubilački ispunjava prohtjeve svog sredovječnog gospodara i zlostavljača, sjajan je primjer i upozorenje mladim ženama i djevojkama kako se ne smiju ponašati žele li zadržati dostojanstvo i svoj intimni socijalni prostor. Držite distancu!

I ne, ovo nije nikakvo prepucavanje, kako to uporno i lažno prikazuje dio posrednika u javnom prostoru, ovo je borba za punu odgovornost za izrečenu riječ. Kako pametnu, tako i glupu - napisao je predsjednik na svom Facebook profilu.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na