SLAVNI PAR SE SELI

Evo kojom vilom će Tramp i Melanija zamijeniti Bijelu kuću

Prema pisanju magazina "People", Donald, Melanija i njihov sin Baron trebali bi preseliti u svoju rezidenciju Mar-a-Lago

Fu. M.

Donald i Melanija Tramp sa sinom Baronom

Foto: Agencije


Nakon što i službeno preda svoju titulu novoizabranom kandidatu Džou bajdenu (Joe Biden), Donald Tramp (Trump) iselit će sa svojom suprugom Melanijom i sinom Baronom (Barron) iz Bijele kuće. Strani mediji izvještavaju kako slavna porodica seli na sam jug zemlje, na sunčanu Floridu.

Prema pisanju magazina "People", Donald, Melanija i njihov sin Baron trebali bi preseliti u svoju rezidenciju Mar-a-Lago u Palm Biču na Floridi, a radovi na vili već su navodno krenuli.

  • Rezidencija Mar-a-Lago u Palm Biču na Floridi

    Rezidencija Mar-a-Lago u Palm Biču na Floridi

    Foto: Agencije


Radnici marljivo rade kako bi rezidencija bila što modernija i primjerenija za porodični život koji tamo nastavljaju Trampovi nakon odlaska s političke dužnosti.

  • Rezidencija Mar-a-Lago u Palm Biču na Floridi

    Rezidencija Mar-a-Lago u Palm Biču na Floridi

    Foto: Agencije


- Donaldova vila, koja je nekad pripadala uspješnoj Marjorie Merriweather Post, proširit će se i preurediti. Žele ovaj dom učiniti što toplijim, modernijim i ugodnim za život. Melanija i Donald imaju ponovno zasebne spavaonice - rekao je dobro upućeni izvor za američki magazin.

NA VRH

Podijeli članak na