CRNA GORA

DPS: Krivokapić i ministri kršili mjere

DPS navodi da je "bahato ponašanje članova nove Vlade" u suprotnosti sa svim što je premijer obećao u svom ekspozeu

DPS dostavio fotografiju. RTCG

Fu. M.

6.12.2020

Demokratska partija socijalista saopćila je kako su premijer Zdravko Krivokapić i novi ministri, za manje od 24 sata od svog izbora, prekršili mjere protiv koronavirusa, za šta su medijima dostavili i fotografiju.

- U danima kada hara koronavirus po Crnoj Gori, i odnosi mnoge ljudske žrtve, imali su potrebu da svoje ustoličenje proslave u kafani, bez distance i uz kršenje svih zdravstvenih mjera?! Da apsurd bude još veći, upravo je ministarka zdravlja juče uputila apel da se građani pridržavaju mjera. Da li jedno pravilo važi za Krivokapića i njegove ministre, a drugo za sve ostale ljude koji žive u Crnoj Gori? pitaju se u DPS-u, prenosi RTCG.

DPS navodi da je "bahato ponašanje članova nove Vlade" u suprotnosti sa svim što je premijer obećao u svom ekspozeu.

- Zato je Zdravko Krivokapić dužan da objasni građanima: Zašto je pokazao nepoštovanje prema Crnoj Gori i njenim građanima? Zašto je prekršio zakon? I, na kraju, da li su cijenu ovog ministarskog provoda u kafani, platili građani Crne Gore? Zaista je nečuveno da dan nakon izglasavanja, kabinet novog premijera kolektivno prekrši zakone svoje države, takvo licemjerje Crna Gora ne pamti - zaključuje se u saopćenju DPS-a.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.