PRIPREMA SELIDBU

Melanija jedva čeka da napusti Bijelu kuću

Prva dama ne može da dočeka trenutak kada će napustiti Vašington

Melania Trump. Arhiv

L. M.

11.12.2020

Američka prva dama Melanija Tramp (Melania Trump) navodno ne može da dočeka trenutak u kom će da napusti Vašington i svoju političku dužnost zauvijek da ostavi daleko iza sebe.

Dok njen suprug Donald Tramp negoduje pa iz dana u dan ne prestaje da govori kako su namješteni američki izbori na kojima je izgubio protiv kandidata Džoa Bajdena (Joe Biden), prva dama ne gubi vrijeme. Melanija navodno ne može da sakrije veselje zato što uskoro napušta Bijelu kuću.

Dobro upućeni izvori za strane medije potvrdili su kakvo raspoloženje vlada među uskoro bivšim predsjednikom i njegovom suprugom.

- Melanija samo želi da ode kući - rekao je jedan od neimenovanih izvora za CNN. Dodao je, osim toga, da je već počela da se raspituje o iznosu sredstava koja će leći na njen račun nakon što napusti Vašington. Do 20. januara, kada je službeno zakazana inauguracija novog predsjednika Bajdena, Melanija će savjesno nositi svoju titulu i ima zakazan raspored dužnosti kojih se strogo drži.

U međuvremenu lijepa Slovenka priprema sve za selidbu na Floridu, na kojoj su ona i njen suprug navodno odlučili da žive nakon što završe svoju političku avanturu.

Već se tako preuređuje njihovo imanje Mar-a-Lago. Impresivna nekretnina u Palm Biču trebalo bi da postne njihov dom pa će, ako je vjerovati napisima, Njujork zamijeniti toplijim krajevima. Tako su, osim toga, počeli gledati škole za svog sina Barona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.