NAJAVA

Polusestra Megan Markl objavljuje knjigu "Dnevnik sestre nafurane princeze"

Riječ je o memoarima koje je pisala tokom 2016. godine. Odlučila je da napiše "skrivenu istinu" o Megan

Samanta Grant i Megan Markl: Posljednji put se vidjele 2008.. Agencija

Avaz.ba

16.1.2021

Polusestra Megan Markl (Meghan Markle, 39), Samanta Grant (Samantha, 56), objavit će knjigu 'The Diary of Princess Pushy's Sister", što u prijevodu znači "Dnevnik sestre nafurane princeze". Riječ je o memoarima koje je pisala tokom 2016. godine. Odlučila je da napiše "skrivenu istinu" o Megan.


Uznemirena zbog knjige

Samanta je najavljivala da će pisati knjigu o Megan još kad se pročulo da je u vezi s Harijem (Harry, 36), a nakon toga je javno "napadala" polusestru i redovno pričala o njihovom disfunkcionalnom odnosu.

Daily Mail piše kako je Megan jako uznemirena zbog knjige, ali da s tim neće izlaziti u javnost.


Megan trenutno živi u 14 miliona dolara vrijednoj vili sa suprugom i sinom. Agencija

- Zlo joj je od svega što joj polusestra radi iza leđa, doslovno osjeća mučninu i bol u želucu - rekli su izvori bliski Megan za britanske medije.

Megan trenutno živi u 14 miliona dolara vrijednoj vili u Santa Barbari sa suprugom Harijem i jednogodišnjim sinom Arčijem (Archie). Samanta živi na Floridi, a polusestre su se posljednji put vidjele 2008. Grant je prema svojoj polusestri već ranije bila kritična, a nazivala ju je "plitkom društvenom penjačicom", te "neljudskom vojvotkinjom od gluposti" koja se ciljano udaljila od vlastitog oca i drugih članova porodice.


Briznula u plač

Strani mediji pišu kako je Megan u februaru prošle godine navodno briznula u plač kada je čula da njena polusestra planira da objavi knjigu o njoj. Prijateljima se požalila kako se osjeća iskorištenom od osobe koja bi joj trebala biti bliska.

Na stranicama izdavača navodi se 17. januar kao datum kada će knjiga biti dostupna javnosti. Samanta je najavila i objavljivanje druge knjige koja će se zvati "In the Shadows of the Duchess", što znači "U sjenci vojvotkinje".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.