DONACIJA STATISA

Đukanović: Crna Gora dobija 10.000 vakcina protiv koronavirusa

Vlasnik "Adriatic propertisa" i "Universal Capital Banke" Petros Statis ponudio je donaciju 10.000 vakcina

Fu. M.

Milo Đukanović

Foto: Instagram


Vlasnik "Adriatic propertisa" i "Universal Capital Banke" Petros Statis ponudio je donaciju 10.000 vakcina za borbu protiv Covid-19 Crnoj Gori. 

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović nastavio je da kontinuiranom saradnjom sa uvaženim međunarodnim partnerima pomaže u objezbjeđivanju potrebnih lijekova, medicinske i zaštitne opreme u cilju uspješnog suzbijanja epidemije koronvirusa u Crnoj Gori.

Tako je, ovoga puta, zahvaljujući Petrosu Statisu, vlasniku kompanije "Adriatic propertis" i "Universal Capital banke", koje uspješno posluju u Crnoj Gori, obezbijeđena donacija od 10 hiljada vakcina za borbu protiv COVID-19, koje u roku od nekoliko dana mogu biti na raspolaganju zdravstvenom sistemu Crne Gore.

Riječ je o vakcini državne kineske kompanije „Sinopharm“ koja je zvanično odobrena i već se koristi u više država svijeta.

- Predsjednik Đukanović koristi priliku da još jednom zahvali gospodinu Statisu na izuzetno odgovornom odnosu prema Crnoj Gori i zdravlju naših građana, i da ukaže na važnost održavanja kvalitetnih partnerskih i prijateljskih odnosa sa kompanijama i pojedincima u Crnoj Gori i inostranstvu - stoji u objavi na Instagram profilu predsjednika Crne Gore Mile Đukanovića.

Više o temi Crna Gora

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na