CRNA GORA

Zoran Brđanin bit će na čelu Uprave policije

Potpredsjednik Vlade i koordinator službi sigurnosti Dritan Abazović rekao je danas da će do mišljenja Skupštine, Brđanin biti vršilac dužnosti direktora Uprave policije

Brđanin je bio među kandidatima koji su stigli do intervjua za direktora. Vijesti.me

A. J. / Vijesti.me

22.2.2021

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Sergej Sekulović i premijer te zemlje Zdravko Krivokapić postigli su dogovor oko imenovanja šefa Uprave policije, javlja portal Vijesti.me pozivajući se na više izvora iz izvršne vlasti.

Prema istim informacijama direktor Uprave policije biće Zoran Brđanin.

Prema saznanjima Vijesti, on će danas preuzeti funkciju, a nakon toga se očekuju i prve smjene među aktuelnim pomoćnicima direktora Uprave policije.

Brđanin je bio među kandidatima koji su stigli do intervjua za direktora, a pored njega to su bili i Dragan Klikovac, Dragan Radonjić i Vojo Laković.

Potpredsjednik Vlade i koordinator službi sigurnosti Dritan Abazović rekao je danas da će do mišljenja Skupštine, Brđanin biti vršilac dužnosti direktora Uprave policije.

Direktor Uprave policije trebalo je da bude izabran u petak, ali su se u Vladi sukobili oko tog pitanja, nakon što su Krivokapić i Sekulović navodno imali oprečne stavove oko toga kome treba povjeriti upravljanje tom sigurnosnom institucijom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.