KOMŠIĆEV SAVJETNIK

Izdata naredba za privođenje Čedomira Jovanovića zbog napada na vlasnika klinike

Jovanović će dati iskaz zbog toga što je osumnjičen da je prošle godine reketom pretukao trenera i vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju "Fizio centar"

Fu. M.

Čedomir Jovanović

Foto: Agencije


Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu izdalo je naredbu za privođenje na saslušanje Čedomira Jovanovića, predsjednik Liberalno-demokratske partije.

Naime, Jovanović već u više navrata izbjegava dati iskaz i bez opravdanja ne dolazi u Tužiteljstvo. Zbog toga su institucije primorane da ga privedu na saslušanje 25. juna, prenose srbijanski mediji.

Jovanović će dati iskaz zbog toga što je osumnjičen da je prošle godine reketom pretukao trenera i vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju "Fizio centar". Do napada je došlo 18. jula 2020. godine u Novom Beogradu.

Pretučeni vlasnik klinike policiji rekao da je iz crnog džipa izašao Jovanović te ga napao, a prema policijskom izvještaju vlasnik klinike je dobio više udaraca po glavi i tijelu.

Čedomor Jovanović je, inače, zvanični savjetnik člana Predsjedništva BiH Željke Komšića, a veliku je buru izazvao kada je prije nekoliko sedmica javno slagao da veliki broj vakcina stiže u Bosnu i Hercegovinu.

Više o temi Čedomir Jovanović

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na