SRBIJA

Drama u ćeliji Veje Nevolje: Belivuku pozlilo, ljekari morali da interveniraju

Uživali su u mučenju, zlostavljanju i ubijanju. Sada im nije dobro

Kurir

Veljko Belivuk

Foto: Agencije


Veljku Belivuku, poznatom i kao Velja Nevolja, danas je pozlilo, pa su morali da interveniraju i ljekari. Po svemu sudeći, do njega su stigle informacije o najnovijim saznanjima policije i tužilaštva, prenosi "Kurir".

- Prema priči njihovog "vojnika", koji je odlučio da progovori, kad god bi nekog ubili, Belivuk i Miljković, sa najbližim saradnicima, organizovali su slavlje - navodi sagovornik i dodaje:

- Uživali su u mučenju, zlostavljanju i ubijanju. Sada im nije dobro. Ni njemu ni Miljkoviću. Teško podnose pritvor. A, Belivuk je jučer bio pred infarktom. I Miljkoviću je loše, posebno od kada mu je pronađen i oduzet mobilni telefon. Interesantno, ali najviše razgovora je imao sa ženom. Vjerovatno je tako, preko nje, tekla komunikacija, i sa drugim pripadnicima grupe.

U ovom trenutku Tužilaštvo za organizovani kriminal (TOK), uz pomoć policije i BIA prikupilo je navodno dovoljno dokaza za podizanje optužnice protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostalih članova njihove kriminalne grupe. Prikupljeni dokazi, kao i svjedočenje pripadnika ekipe, kao i djevojaka, koje su prale pare za njih, ali i bile svjedoci monstruoznih likvidacija suparnika (većina dobila status svjedoka), dovoljni su da budu osuđeni na doživotnu robiju.

U početku oni su, pored ostalog, bili osumnjičeni za tri ubistva - Milana Ljepoje, Gorana Veličkovića Goksija i Zdravka Radojevića, kao i trgovinu narkoticima. U međuvremenu, prikupljeni su dokazi za nove zločine.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na