FRANCUSKI PREDSJEDNIK

Nova biografija Emanuela Makrona potvrdila: Brižit vodi glavnu riječ

Ja slušam ono što ona osjeća, što govori i što joj se govori, kazao Makron

Fu. M.

Brižit i Emanuel Makron

Foto: Agencije


Samo su tri dana ostala do izlaska nove biografije Emanuela Makrona (Emmanuel Macron), koju je napisao politički dopisnik "Le Figaroa", Artur Berda (Arthur Berdah), a koji u istoj tvrdi kako Francusku zapravo ne vodi predsjednik, već njegova supruga, Brižit Makron (Brigitte Macron).

Sam Makron dao je poveći intervju autoru knjige Arturu Berdau, a u kojem je otkrio kako je upravo njegova supruga Brižit njegov ključni savjetnik s vlastitom 'senzibilnošću'.

  • Emanuel i Brižit Makron

    Emanuel i Brižit Makron

    Foto: Agencije


Stoga ne čudi da je autor napisao u knjizi upravo to - da Brižit Makron ima ključnu ulogu u svim odlukama koje se donose u Jelisejskoj palači, te se upravo iz toga razloga s nestrpljenjem iščekuje izlazak iste, najavljen za 6. maj.

43-godišnji Emanuel Macron za svoju je 68-godišnju suprugu rekao:

- Ja slušam ono što ona osjeća, što govori i što joj se govori. Ona me poznaje i vjerujem njezinoj odluci. Bilo bi pogrešno reći da ona nema nikakvu ulogu i nema utjecaja na mene.

Ona sa mnom dijeli sve u životu, sve od večeri do jutra, rekao je Makron, ali i dodao kako iako se ne slaže s njom oko svega, na kraju dana slijepo vjeruje samo njoj, smatrajući je jedinom osobom koja pažljivo sluša u kriznim vremenima. A koliki je njezin utjecaj na njega, najbolje je opisao riječima:

- Njezino mjesto u ovoj kući je puno veće od onog koju žena ima kao vjerni pratitelj u životu.

Više o temi Emmanuel Macron

SASTANAK U PARIZU
Janša i Makron o izazovima EU i zapadnom Balkanu
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na