REAKCIJA

Uhapšen nasilnik sa Ade Ciganlije nakon što je brutalno pretukao ženu

Zadao joj jak udarac u glavu zbog kojeg se srušila

Privođenje nasilnika. MUP Srbije

L. M. / Telegraf.rs

25.6.2021

Ministarstvo Unutrašnjih poslova Srbije uhapsilo je nasilnika M. V. (34) sa Ade Ciganlije nakon što je jučer na društvenim mrežama osvanuo jeziv snimak scene na kojoj se vidi kako jedan muškarac nogom u glavu udara ženu, dok ostali mirno sjede i sve to posmatraju.


Vidno uznemirena

Muškarac je krenuo da napada ženu uzvikujući: "Šta me praviš budalom!" Ona je vidno uznemirena počela da bježi, govoreći mu da se skloni i da je ostavi na miru, sluteći šta bi mogao da uradi.

Na kraju, dok je bježala, saplela se i pala na zemlju. Kada je krenula da ustaje, on ju je dočekao i zadao joj jak udarac u glavu zbog kojeg se srušila.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije intenzivno su radili na identifikaciji i rasvjetljavanju svih okolnosti vezanih za događaj koji je putem video snimka dijeljen na društvenim mrežama, a na kome se vidi nasilje muškarca prema ženi.

Utvrditi identitet

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije pozvalo je sve koji imaju bilo kakva saznanja o ovom događaju da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd kako bi se što brže i efikasnije prema nasilniku preduzele zakonske mjere.

- Pozivamo žrtvu nasilja da se javi najbližoj policijskoj stanici - naveo je MUP.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.