REAKCIJA

Uhapšen nasilnik sa Ade Ciganlije nakon što je brutalno pretukao ženu

Zadao joj jak udarac u glavu zbog kojeg se srušila

L. M. / Telegraf.rs

Privođenje nasilnika

Foto: MUP Srbije


Ministarstvo Unutrašnjih poslova Srbije uhapsilo je nasilnika M. V. (34) sa Ade Ciganlije nakon što je jučer na društvenim mrežama osvanuo jeziv snimak scene na kojoj se vidi kako jedan muškarac nogom u glavu udara ženu, dok ostali mirno sjede i sve to posmatraju.

Muškarac je krenuo da napada ženu uzvikujući: "Šta me praviš budalom!" Ona je vidno uznemirena počela da bježi, govoreći mu da se skloni i da je ostavi na miru, sluteći šta bi mogao da uradi.

Na kraju, dok je bježala, saplela se i pala na zemlju. Kada je krenula da ustaje, on ju je dočekao i zadao joj jak udarac u glavu zbog kojeg se srušila.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije intenzivno su radili na identifikaciji i rasvjetljavanju svih okolnosti vezanih za događaj koji je putem video snimka dijeljen na društvenim mrežama, a na kome se vidi nasilje muškarca prema ženi.

Vidno uznemirena

Utvrditi identitet

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije pozvalo je sve koji imaju bilo kakva saznanja o ovom događaju da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd kako bi se što brže i efikasnije prema nasilniku preduzele zakonske mjere.

- Pozivamo žrtvu nasilja da se javi najbližoj policijskoj stanici - naveo je MUP.

Više o temi MUP Srbija

NA VRH

Podijeli članak na